Werkwijze

Marketing Impression is het marketingadviesbureau voor een effectieve marketingstrategie

Elke goede marketing cocktail bestaat uit een aantal marketingmix ingrediënten die op de juiste wijze met elkaar zijn vermengd.

Marketing Impression beoordeelt voor organisaties altijd eerst hoe de verschillende marketingmix elementen (Prijs, Plaats, Product, Promotie en Personeel) momenteel worden ingezet en bepaalt daarna, aan de hand van een goede marketingstrategie, hoe deze eventueel verbeterd kunnen worden.

Dit advies, ter verbetering van het marketingbeleid, kan op een van de volgende drie manieren gegeven worden. Bijvoorbeeld via:

 

Marketing Impression kan u helpen via uitgebreide coaching en adviesMarketing Impression kan u helpen bij het opstellen van een marketingadviesplanMarketing Impression kan u helpen bij het opstellen van een marketingadviesplan en bij de implentatie van het plan

 

U geeft aan wat uw smaak is en wij maken van de verschillende ingrediënten de ideale marketingmix!

 

Neem contact op met Marketing Impression

Als uw organisatie wel een frisse marketingmix kan gebruiken, neem dan vandaag nog contact op met Rudy van Gelderen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek via nummer 06 - 48 26 09 12 of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U ontvangt altijd 1 uur gratis marketingadvies bij Marketing Impression!

Bel voor meer informatie over de verschillende marketing mogelijkheden

Deel onze website