No Cure No Pay

Marketing Impression is het marketingadviesbureau voor een effectieve marketingstrategie

Marketing Impression geeft een unieke No Cure No Pay Garantie op het marketingadvies, omdat wij ervan overtuigd zijn dat ons advies ook daadwerkelijk succes zal opleveren.

Deze garantie is vooral geschikt voor startende ondernemers met een beperkt marketingbudget die graag hun strategisch beleid willen aanpassen aan de hand van een goed en effectief marketingadvies.

Het grote voordeel van marketingadvies op basis van No Cure No Pay is dat de kosten voor het opstellen en uitvoeren van de marketingacties nooit het resultaat kunnen overstijgen, omdat de vergoeding gekoppeld is aan het behaalde resultaat. Leveren de acties minder op, dan hoeft er ook minder betaald te worden.

 

Neem contact op met Marketing Impression

Bent u geïnteresseerd in de No Cure No Pay Garantie van Marketing Impression en wilt u graag meer weten over de specifieke mogelijkheden voor u? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met Rudy van Gelderen via 06 - 48 26 09 12 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U ontvangt altijd 1 uur gratis marketingadvies bij Marketing Impression!

Bel voor meer informatie over de verschillende marketing mogelijkheden

Deel onze website