Social Media Marketing

Marketing Impression is het marketingadviesbureau voor een effectieve marketingstrategie

Wilt u meer gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn voor het inzetten van Social Media?

Marketing Impression kan u adviseren en helpen u bedrijf beter te positioneren via community sites zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.

Deze community sites vormen een steeds belangrijker platform voor bedrijven om zich beter en sterker te positioneren in de markt. Social Media is een zeer sterk instrument om de betrokkenheid van uw (potentiële) klanten te vergroten. Door de interactie aan te gaan met uw fans of followers vergoot u de kans dat zij langer trouw blijven aan uw bedrijf of merk, waardoor de retentie toeneemt.

Daarnaast kunt u ook rekenen op een toename van uw naamsbekendheid, omdat Social Media het mogelijk maakt om op een zeer laagdrempelige manier uw informatie over uw bedrijf of merk te verspreiden op het internet.

 

Neem contact op met Marketing Impression

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie ontvangen over het inzetten van Social Media? Neem dan vrijblijvend contact op met Rudy van Gelderen via nummer 06 - 48 26 09 12 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U ontvangt altijd 1 uur gratis marketingadvies bij Marketing Impression!

Bel voor meer informatie over de verschillende marketing mogelijkheden

Deel onze website