Mobile Marketing

Marketing Impression is het marketingadviesbureau voor een effectieve marketingstrategie

Wilt u uw doelgroep ook via de iPhone en Smartphone bereiken?

Marketing Impression kan u helpen met het ontwikkelen van bepaalde applicaties die ervoor zorgen dat uw doelgroep meer betrokken raakt bij uw merk of organisatie.

Het iPhone en Smartphone gebruik neemt in een hoog tempo toe. Hierdoor worden er ook steeds meer applicaties (App's) door bedrijven ontwikkeld die de iPhone en Smartphone gebruikers eenvoudig zelf kunnen installeren op hun eigen telefoon. Deze App's hebben vaak als doel het bevorderen van de merkbeleving bij de doelgroep door het bieden van extra service of het leveren van speciale diensten.

Marketing Impression kan u adviseren en begeleiden bij het ontwikkelen van App's of mobiele webpagina's die ervoor zorgen dat uw doelgroep meer betrokken raakt bij uw merk of organisatie.

 

Neem contact op met Marketing Impression

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie ontvangen over het toepassen van Mobile Marketing? Neem dan vrijblijvend contact op met Rudy van Gelderen via nummer 06 - 48 26 09 12 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U ontvangt altijd 1 uur gratis marketingadvies bij Marketing Impression!

Bel voor meer informatie over de verschillende marketing mogelijkheden

Deel onze website