E-Commerce

Marketing Impression is het marketingadviesbureau voor een effectieve marketingstrategie

Wilt u uw producten en of diensten ook via het internet aanbieden?

Marketing Impression adviseert en helpt bedrijven met het in de markt zetten van hun producten en diensten. Door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die het internet te bieden heeft, kunt u uw afzetmarkt in één keer vergroten en uw omzet verder laten stijgen.

Het verkopen van producten en diensten via webshops op het internet is in de laatste jaren drastisch toegenomen. Dit komt omdat steeds meer mensen het gemak van het bestellen en betalen via internet inzien en dus vaker hun producten online kopen.

U als ondernemer kunt op deze trend inspelen door uw producten en diensten via uw eigen website of een partnerwebsite (Affiliate Marketing) te verkopen, waardoor u 7 dagen per week, 24 uur per dag uw klanten kunt bedienen. Marketing Impression helpt u hier graag bij.

 

Neem contact op met Marketing Impression

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie ontvangen over het toepassen van E-Commerce? Neem dan vrijblijvend contact op met Rudy van Gelderen via nummer 06 - 48 26 09 12 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U ontvangt altijd 1 uur gratis marketingadvies bij Marketing Impression!

Bel voor meer informatie over de verschillende marketing mogelijkheden

Deel onze website