DISCLAIMER

Marketing Impression is het marketingadviesbureau voor een effectieve marketingstrategie

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Marketing Impression niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Marketing Impression aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of (on)bereikbaarheid van de site.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Het kan echter altijd voorkomen dat onderdelen niet werken of dat de site problemen veroorzaakt voor uw computer. Marketing Impression kan hier geen verantwoordelijkheid voor nemen.

Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

 

U ontvangt altijd 1 uur gratis marketingadvies bij Marketing Impression!

Bel voor meer informatie over de verschillende marketing mogelijkheden

Deel onze website